•   033 - 210 200
     

     

  •  ​ Alltid fri frakt!
  •  Köp nu-delbetala och betala i slutet av juni.
  •   1-3 dagars leverans 
  •  Trygg E-handel  

 

Leksaker

Billiga leksaker till barnen
Här hittar du billiga leksaker, vi har ett bra utbud med stort och smått i alla kategorier till baby och barn. På NewHeaven.se är det enkelt och roligt att fynda bra och säkra leksaker online.
Hitta presenter bland populära och billiga leksaker på till exempel temat Frost och Minioner. Klassiska barnleksaker som träleksaker, dockskåp, bilar och andra fordon. Tuffa och roliga maskeradkläder, pedagogiska leksaker, olika typer av pyssel och spel. Du hittar också uppblåsbara badleksaker, simring och armpuffar. Tålig och lättskött inredning till barnens rum finner du bland våra färgglada små barnmöbler.
Hittar du inte det du söker? Har du några frågor och funderingar innan köp? Tveka inte att kontakta oss, vi hjälper dig gärna!
Välj bland våra barnleksaker och beställ idag, allt av kvalitet och till trevliga priser! På NewHeaven.se handlar du tryggt billiga leksaker online till barn och baby. Du betalar enkelt och säkert med kort, internetbank eller mot faktura genom Klarna. Leveranstiden är normalt 2-4 vardagar. Här hittar du säkra leksaker i alla kategorier till baby & barn. Kvalitet till trevliga priser.

ALLTID FRI FRAKT!

     

Drift & produktion:  Wikinggruppen